BKR Notering

BKR Notering


Hypotheek met BKR codering

In deze tijd van bezuinigingen door de overheid en een leven dat steeds duurder wordt valt het niet altijd mee om uw financi‘n goed onder controle te houden.

Ziet u de aflossing van een lening, een afbetaling van een creditcard of een rekening van een mobiele telefoon even over het hoofd dan loopt u zo tegen een BKR notering aan.

MC Makelaardij is de hypotheekverstrekker voor mensen die lage maandlasten, soepele voorwaarden, betrouwbaarheid en excellente service verlangen!

Bij de meeste hypotheekverstrekkers kunt u dan direct geen hypotheek krijgen. En dat vinden wij een te zware straf. De hypotheken van MC Makelaardij zijn dan ook speciaal ontworpen voor personen die een codering hebben bij het BKR. Voor bijna alle vormen van BKR registraties hebben wij een oplossing.

Heeft u een BKR codering en bent u geïnteresseerd in uw mogelijkheden voor een hypotheek, bel ons dan om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.
De voorwaarde is wel dat uw schulden afgelost zijn en bij codering 1 en eventueel codering 2 is het dan toch mogelijk om een hypotheek te verkrijgen.

Vul onderstaand aanvraag formulier zo volledig mogelijk in en druk op “versturen”. Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag en bijlage contact met u opnemen.

ONLINE OFFERTE AANVRAAG


Persoonlijke informatie